Brug Villa Gertrud til jeres næste gruppearrangement: projekt, kultur, sport eller natur.

Villa Gertrud er andet og mere end et hotel; book hele huset som base til jeres næste foreningsprojekt eller gruppeudflugt.

Med fleksibel indkvartering og en beliggenhed tæt på trafikale knudepunkter er Villa Gertrud Bed & Breakfast det oplagte mødested for folk med en fælles interesse.

Kulturturister kan nemt finde overnatning her – der er værelser til alle behov. Villa Gertrud ligger inden for gåafstand til byens biograf, teater, Koldinghus og koncertstedet Godset.

Efter en kulturel oplevelse kan I nyde en aftendrink på byens caféer eller komme hjem til Villa Gertrud og nyde en kop kaffe, te eller medbragt mad og drikke.

Villa Gertrud støtter op om arbejdet for almennyttige organisationer, der benytter huset til deres arbejde. I kan låne husets fællesarealer til arbejdet – og bagefter kan I nyde byen, naturen eller kulturen, før I dejser omkuld i de komfortable senge på hyggelige værelser.

UngdomsRingen arbejder bredt med unges trivsel og har også benyttet sig af Villa Gertrud til projektarbejde med stor tilfredshed:

“Vi havde booket hele stedet til vores ungerådsweekend, og vores unge synes rigtig godt om stedet og dets atmosfære. Lækker morgenmad og god hjælp at hente hos Lisbeth. Vi glæder os allerede til at komme på besøg igen”

– Elisabeth Knuth og Ungdomsringens Ungeråd.

 

Kontakt Villa Gertrud Bed & Breakfast i dag og få en god aftale!