View over Kolding Harbour

Oplev Kolding og omegn

Be Happy Pass

Dit pas til verdens bedste børneferie. Når du bor hos Villa Gertrud, får du et Be Happy Pass. Det er gratis. Og fyldt med tilbud.
Se alle tilbud på behappypass.com

Legoland, Billund

Villa Gertrud ligger nær forlystelsesparken Legoland i Billund. Bed and Breakfast Villa Gertrud er derfor en oplagt mulighed, hvis I ønsker at bo billigt og samtidigt være tæt på Legoland. I får selvfølgelig udleveret et “Be Happy Pass”, som giver jer ekstra gode muligheder i Legoland.

Læs mere på Legoland.dk

Koldinghus Slot

koldinghus

Koldinghus er et majestætisk fæstningsværk. Det er mere end 700 år gammelt og det første slot, som udelukkende blev brugt som bolig for kongefamilien. Det tager 10 minutter på gåben til Koldinghus.

Læs mere om Koldinghus

Godset, spillested

Godset, tidligere Koldings Godsbanegård, er region Syddanmarks spillested for rytmisk musik og nabo til Villa Gertrud. Du kan læse mere om kommende koncerter og arrangementer på deres hjemmeside. Godset er 5 minutter væk på gåben.

Læs mere om Godset

Nicolajkomplekset, kulturcenter

Nicolajkomplekset er Koldings kulturelle kraftcenter. 5 tidligere skolebygninger byder på aktiviteter bl.a. legeunivers for børn, koncerter og kunstudstillinger. Der er ligeledes en glimrende cafe, Nicolai Cafe, som tilbyder en godt måltid mad.

Læs mere om Nicolai

Mungo Park, teater

Foto: Palle Peter Skov - mungoparkkolding.dk

Mungo Park er et egnsteater tæt på. Repertoiret tager afsæt i dansk, ny-skreven dramatik og har løbende nye forestillinger. Vi har i løbet af året fribilletter til flere af deres forestillinger. Kontakt mig, hvis du ønsker at gøre brug af disse fribilleter sammen med jeres overnatning.

Læs mere om Mungo Park

Skamlingsbanken, krigsminde

Skamlingsbanken er et naturskønt udsigtspunkt og mindested. Her er rejst en granitstøtte til minde om krigen og tabet til Tyskland i 1864. A.P Møller Fondet støtter området.

Læs mere om Skamlingsbanken

Geografisk Have

Geografisk Have er smuk gammel botanisk have på 12 ha. Her finder du planter og træer fra alle verdensdele. Du kan nyde din egen medbragte kaffe eller besøge områdets restaurant “Den Gyldne hane”. Det er ligeledes her at Kolding Miniby findes.

Læs mere om Geografisk have

Trapholt, museum

Trapholt er det eneste museum i Danmark, hvor man både kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign under et tag.

Læs mere om Trapholt

Funky Monkey Park

I Funky Monkey Park kan man klatre i træernes kroner. Parken ligger i det skønne Hylkedalsområde, formet af istiders smeltevand.

Læs mere om Funky Monkey

Har du brug for et godt sted at overnatte i Kolding?

Jeg hedder Lisbeth. Jeg er Villa Gertruds værtinde og gør alt for at jeres ophold i Kolding bliver fantastisk. Jeg tilbyder gode og billige overnatningsmuligheder i Kolding Centrum.

Læs mere om mit bed & breakfast