COVID-19: Vi har åbent og tager vores forholdsregler. Læs mere her.

Lejligheder i Kolding

Mangler du et sted at bo over en længere periode?

Villa Gertrud i Kolding tilbyder to forskellige muligheder, når du har brug for et ekstra hjem. Vi tilbyder et billigt og hyggeligt alternativ til hoteller, hvor du har adgang til vaskekælder, køkken og p-pladser lige ved døren.

Vi har mange forskellige, der bor hos os hvis de skal arbejde eller studere i en længere periode i Kolding og omegn. Dét gæsterne især sætter pris på er muligheden for selv at lave mad, nyde haven og samtidig være tæt på Kolding centrum.

Vi tilbyder to forskellige lokationer – læs mere om dem nedenfor.

Lisbeth overleverer nøgler til gæsten

Gertruds lejlighed

Gertruds lejlighed – Dalbygade 15 – egner sig perfekt for håndværkere, studerende eller business-trainees, der har behov for at bo centralt i Kolding for kortere eller længere perioder.

Her bor du fem minutters gang fra Kolding havn, de største uddannelsesinstitutioner og centrums udbud af kulturelle aktiviteter.

Lejlighedens rummelige indretning gør, at man både kan være privat og samtidig nyde godt af de muligheder for social aktivitet, der naturligt opstår gennem brugen af de fælles opholdsarealer.

Opholdsrum i en af Villa Gertruds lejligheder

Fælles opholdsarealer

Stuen er møbleret med sofa, hyggestole og tv. I køkkenet er der spisebord med stole, adgang til komfur, køle-/fryseskab, microbølgeovn og opvaskemaskine. Alt i service forefindes.

I tilslutning til lejlighedens badeværelse er der et forrum med vaskemaskine, tørretumbler og god plads til håndtering af eksempel arbejdsbeklædning. Lejlighedens gæster har endvidere adgang til gårdhave og parkering.

Arbejdslejlighedens køkken og fællesareal
Arbejdslejlighedens køkken og fællesareal

Værelserne

Lejlighedens 3 lyse, møblerede værelser udlejes for kortere eller længere ophold. Størrelserne varierer fra brutto ca. 14 til 18 m2 og med plads til 2 personer på hver. Møblementet udgøres af senge, natbord og klædeskab.

Priser for arbejdslejligheden

Prisen er afhængig af lejeperiode og hvilke serviceydelser der aftales. Kontakt mig for en nærmere snak.

Priseksempler

Fra kr. 300,- pr. nat

Fra kr. 1.750,- for en uge

Priserne inkluderer varme, vand, el, tv og internet samt rengøring af fællesarealer x 1 ugentlig.

Book nu

Lisbeth er værtinde på Villa Gertrud

Gertruds lejlighed
Dalbygade 15, Kolding

Gertruds hus
Christoffer 2. vej, Kolding

Gertruds hus

Gertruds hus egner sig især for håndværkere, studerende og andre, som gerne vil bo både bynært og samtidig fredeligt og omgivet af Kolding ådals skønne naturområder.

Her bor du på rolig villavej med særdeles gode parkeringsforhold og direkte adgang til dejlig have og stor syd-vestvendt terrasseanlæg. Med adgangen til grill og terrasse-møbler får du rig mulighed for at nyde solens gang over himlen fra morgen til aften.

Varehus og indkøbsmuligheder finder du indenfor 5 minutters gang og Koldings største uddannelsesinstitutioner, havnen og centrum ligger bare 2 km fra huset.

Haven i Villa Gertruds hus

Husets opholdsarealer

Den hyggelige stue er opdelt i en spiseafdeling med spisebord og stole samt en opholdsafdeling møbleret med sofaer, tv og musikanlæg.

I køkkenet finder du alt indenfor service. Hertil et komfur, køle-/fryseskab, microbølgeovn og opvaskemaskine.

Husets badeværelse er udstyret med badekar og derudover er der etableret 2 rummelige og komfortable brusekabiner samt ekstra toilet i husets kælderplan. Her kan husets gæster ligeledes gøre brug af vaskemaskine og de gode forhold til håndtering af snavset arbejdsbeklædning.

Gertrud opholdsstue til lejlighederne

Priser for Gertruds hus

Prisen er afhængig af lejeperiode og hvilke serviceydelser der aftales.
Kontakt mig for en nærmere snak.

Priseksempler

Fra kr. 300,- pr. nat

Fra kr. 1.750,- for en uge

Priserne inkluderer varme, vand, el, tv og internet samt rengøring af fællesarealer x 1 ugentlig.

Overnatning til forretningsrejsende, montører eller håndværkere

Villa Gertrud er centralt placeret i Kolding, hvor jeg tilbyder forskellige overnatningsmuligheder. Hvis du skal arbejde i Kolding i et par nætter, så anbefaler jeg, at bo på vores Bed & Breakfast, som er 1. minut på gåben fra Universitet, 10 minutter til gågaden og har nem adgang til motorvejen. Der er parkering lige foran døren og kun en 5 minutters gåtur til banegården. Du kommer til at bor i et afslappet hus, hvor du har adgang til et stort fælles køkken og nær til byens restauranter.

Hvis du skal arbejde i længere tid i Kolding, vil jeg anbefale mine “Workers Flats”, som er lejligheder, hvor du har adgang til køkken, vaskeri samt en stor og frodig have. Det er dem, som du kan læse om her på denne side. Mine arbejds lejligheder ligger i et roligt villakvarter, hvor der er mulighed for at parkere foran hoveddøren og indkøbsmuligheder er 3 minutter væk på gåben. Lejlighederne ligger i Kolding og har samtidig nem tilkørsel til motorvejen (Kolding S, afkørsel 65).

 

Villa Gertrudshus i Kolding med indflytningsklare lejligheder

Varmt Velkommen hos Villa Gertrud

Lisbeth, din værtinde på Villa Gertrud, vil tage sig godt af jer på jeres ophold i Kolding – har du spørgsmål ring på +45 2720 4612

Book nu