Om Villa Gertrud

Villa Gertrud Bed & Breakfast: Hygge, god service og lokal forankring

Lokalt engagement: kultur og natur

Lisbeth er din nærværende og ungdommelige værtinde. Hendes hjerte banker for lokale oplevelser med fokus på kultur og natur.

I hovedbygningen, der fungerede som byens sømandshjem indtil 1980´erne, formidler Lisbeth havnens historie – fra fiskerleje over fiskerihavn til moderne industri, kultur og handel. Her er ægte sømandsstemning.

Selve huset emmer også af historie; overalt i bygningen finder du spor af den maritime fortid.

Lisbeth er engageret i arbejdet for at bevare Koldings maritime kulturarv, f.eks. i projektet for Sejlskibet FREM.

Villa Gertrud Bed & Breakfast er også turismepartner i Naturpark Lillebælts projekt ’Bælt i Balance’, der arbejder målrettet med FNs verdensmål nr. 12, 14 og 17.

Lisbeth serverer dagligt velsmagende og sund morgenmad med hjemmebagte boller og friske lokale råvarer så vidt muligt. Kvalitet og nærhed er ægte værdier hos Villa Gertrud Bed & Breakfast.

 

Udflugter i lokalområdet?

Med et ophold i Villa Gertrud er du tæt på motorvej og offentlig transport. Der er under en times transport til Odense, Aarhus, Esbjerg, Legoland, Herning og Billund Lufthavn.

Kunstmuseet Trapholt, Dansk Sygeplejehistorisk Museum og de smukke udsigter og stier ved Fjordvej er kun en ganske kort køre- eller cykeltur fra Villa Gertrud.

Koldings unikke placering i bunden af en fjord og tæt på gamle bøge- og egeskove giver mulighed for unikke naturoplevelser.

Lisbeth er altid klar med tips og ideer til udflugter i nærområdet – vandre- og cykelture, lokale museer, teater og biograf samt Koldinghus og Slotssøen.

 

Skarp beliggenhed og vigtige faciliteter

Et ophold i Villa Gertrud Bed & Breakfast er en enestående mulighed for at nyde byens vifte af kulturelle udbud og samtidig dyrke naturen og friluftslivets glæder.

Beliggenheden tæt på motorvejen, jernbanenettet og de store bus- og cykelruter gør længere ture til en leg.

Huset har masser af parkeringsmuligheder: i baggården, i p-huset eller på nabogaden. Vi kan også tilbyde tag over hovedet til cykler og cykeludstyr. Ladestandere til din elbil findes flere steder i Kolding midtby.